• '
  '

  D-elicious Catering

  voor u?

 • '
  '

  Bel

  06-31787232

 • '
  '

  Eet smakelijk

Altijd maatwerk

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie: wat is de aard van de gelegenheid? Welke gerechten en welke service passen daarbij? Hoe exclusief kan en mag het zijn? Steeds streven wij in nauw overleg met u naar het maximaal mogelijke binnen uw budgettaire grenzen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Helderheid in de keuken en... in de gemaakte afspraken.

Beproefde organisatie

Heeft u wel eens zelf vlekkeloos de catering verzorgd voor een gezelschap van 25, 50, 250 of 500 gasten? Zonder ervaring is het haast onbegonnen werk om alles precies op het juiste moment, met de juiste smaak en temperatuur aan de juiste personen te serveren.
Topkwaliteit catering vereist een goed gevoel voor timing, organisatie en gastvrijheid. De mensen van D-elicious Catering hebben dat.
Wij werken altijd volgens beproefde en heldere procedures zowel op organisatorisch vlak als ook op voedselveilgheidsgebied.

De waarde van goede catering

Zonder catering geen feest, evenement of bijzondere gebeurtenis. Catering levert een belangrijke bijdrage aan het grotere geheel en het doen slagen van uw feest of bijeenkomst!
Wij beseffen dus dat we waardevol en zeer verantwoordelijk werk hebben. Daarom laten we niets aan het toeval over.

< >

Bedrijfscatering

Bij catering voor bedrijven houden wij telkens voor ogen dat onderscheidend vermogen het belangrijkste ingrediƫnt is van elk ondernemerssucces.

Particuliere catering

Een feestje of verjaardag? D-elicious Catering zorgt ervoor dat u uw gasten verrast met de lekkerste hapjes.

Over ons

D-elicious Catering is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening.

Werkwijze

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie:

Contactinformatie

D-elicious Catering
Tel: 06-31787232
info@d-eliciouscatering.nl

Volg ons online

facebook logo image