• '
  '

  D-elicious Catering

  voor u?

 • '
  '

  Bel

  06-31787232

 • '
  '

  Eet smakelijk

Hapjes

Een feestje of verjaardag? D-elicious Catering zorgt ervoor dat u uw gasten verrast met de lekkerste hapjes. We zoeken de hapjes samen uit, geven ludieke serveertips en zorgen er ook voor dat u de hapjes deskundig kunt presenteren! En we voegen daar graag nog iets extra's aan toe als u dat wenst! Wat dacht u van een bijpassend drankarrangement, fraai servies of een uiterst vriendelijke gastheer of gastvrouw?

Trouwfeest

De mooiste dag van uw leven wilt u intens beleven met uw gasten. D-elicious Catering zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, van diner tot volledige verzorging van uw bruiloftsfeest. Wij zorgen dat u maar één ding hoeft te doen en dat is genieten!

Jubileum

Even staat u in het middelpunt van de belangstelling. Vanwege het zien van Abraham of Sarah, een gouden bruiloft of misschien heeft u wel een lintje ontvangen. U verdient het om deze dag helemaal in het zonnetje gezet te worden. Daar zorgen wij voor! Op uw manier. Bescheiden met heerlijke hapjes of een intiem diner. Óf uitbundig met een uitgebreid feest of buffet.

Afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is een enorm ingrijpende gebeurtenis. Wij zetten onze levenservaring en creativiteit op integere wijze in om een uiterst persoonlijk afscheid te verzorgen. In de wetenschap dat het verdriet niet vermindert, doen we ons best om u te helpen de waardevolle herinneringen mee te nemen richting de toekomst.

(Walking) dinner

Tijdens een diner aan huis of walking dinner verrassen we uw gasten gedurende de avond met diverse culinaire hapjes en kleine gerechtjes. Deze heerlijke gerechten worden in meerdere gangen en iedere keer weer creatief aan uw gasten gepresenteerd!

Live cooking

Een feest verzorgd door D-elicious Catering is op zich al een feest. Live Cooking voegt daar nog een extra dimensie aan toe! De lekkerste gerechten worden voor het oog van uw gasten bereid. Bijvoorbeeld met The Big Green Egg, een unieke dubbelwandige, keramische barbecue waarmee de temperatuur tot op de graad nauwkeurig te regelen is. En wat dacht u van een gerecht dat we op de hand van uw gasten bereiden! Mogelijkheden te over om uw gasten te verrassen!

Kok aan huis: dat is ontspannen genieten

Een kok aan huis: dat betekent dat u geen omkijken heeft naar organisatie rond uw lunch, brunch, barbecue of thuisdiner. Hierdoor kunt u zelf ook optimaal ontspannen genieten van uw eigen feest!

 

< >

Bedrijfscatering

Bij catering voor bedrijven houden wij telkens voor ogen dat onderscheidend vermogen het belangrijkste ingrediƫnt is van elk ondernemerssucces.

Particuliere catering

Een feestje of verjaardag? D-elicious Catering zorgt ervoor dat u uw gasten verrast met de lekkerste hapjes.

Over ons

D-elicious Catering is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening.

Werkwijze

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie:

Contactinformatie

D-elicious Catering
Tel: 06-31787232
info@d-eliciouscatering.nl

Volg ons online

facebook logo image