• '
  '

  D-elicious Catering

  voor u?

 • '
  '

  Bel

  06-31787232

 • '
  '

  Eet smakelijk

Bij catering voor bedrijven houden wij telkens voor ogen dat onderscheidend vermogen het belangrijkste ingrediënt is van elk ondernemerssucces. Wij onderscheiden ons door de creativiteit waarmee wij het geserveerde net even wat lekkerder maken..

Dagelijks bieden we medewerkers en gasten van diverse bedrijven een gezonde, gevarieerde lunch of een lekkere maaltijd. Rekening houdend met de omvang van uw bedrijf en met het type werkzaamheden, ontwikkelen we samen een catering concept op uw maat. Alle mogelijke scenario’s zijn denkbaar. Van het dagelijks bezorgen van de lunch tot hetvolledig runnen van een multifunctioneel bedrijfsrestaurant en aanvullende services.

Jubileum

U of uw medewerker staat in het middelpunt van de belangstelling. Vanwege het zien van Abraham of Sarah, een gouden bruiloft of misschien heeft u wel een lintje ontvangen. U verdient het om deze dag helemaal in het zonnetje gezet te worden. Daar zorgen wij voor! Op uw manier. Bescheiden met heerlijke hapjes of een intiem diner. Óf uitbundig met een uitgebreid feest of buffet.

< >

Bedrijfscatering

Bij catering voor bedrijven houden wij telkens voor ogen dat onderscheidend vermogen het belangrijkste ingrediƫnt is van elk ondernemerssucces.

Particuliere catering

Een feestje of verjaardag? D-elicious Catering zorgt ervoor dat u uw gasten verrast met de lekkerste hapjes.

Over ons

D-elicious Catering is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening.

Werkwijze

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie:

Contactinformatie

D-elicious Catering
Tel: 06-31787232
info@d-eliciouscatering.nl

Volg ons online

facebook logo image