• '
  '

  D-elicious Catering

  voor u?

 • '
  '

  Bel

  06-31787232

 • '
  '

  Eet smakelijk

Lunches

Lunches

Diners

Diners

Buffetten

Buffetten

Barbecue

De zomertijd komt er weer aan en dat betekend; Barbequetijd !! D-elicious Catering heeft diverse mogelijkheden om uw gasten optimaal te verwennen en de barbeque party zorgeloos te laten verlopen. Wij verzorgen barbequefeestjes met een eenvoudig assortiment tot een volledig aangeklede luxe barbeque inclusief salade's, dranken en de volledige verzorging van uw gasten. Zoals u van ons gewend bent komen wij graag bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te verwoorden in een passende offerte.

De zomertijd komt er weer aan en dat betekend; Barbequetijd !!

D-elicious Catering heeft diverse mogelijkheden om uw gasten optimaal te verwennen en de barbeque party zorgeloos te laten verlopen.

Wij verzorgen barbequefeestjes met een eenvoudig assortiment tot een volledig aangeklede luxe barbeque inclusief salade's, dranken en de volledige verzorging van uw gasten. 

Zoals u van ons gewend bent komen wij graag bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te verwoorden in een passende offerte.

< >

Bedrijfscatering

Bij catering voor bedrijven houden wij telkens voor ogen dat onderscheidend vermogen het belangrijkste ingrediƫnt is van elk ondernemerssucces.

Particuliere catering

Een feestje of verjaardag? D-elicious Catering zorgt ervoor dat u uw gasten verrast met de lekkerste hapjes.

Over ons

D-elicious Catering is een onderneming die jarenlang veel ervaring heeft opgedaan in de horeca, catering en dienstverlening.

Werkwijze

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie:

Contactinformatie

D-elicious Catering
Tel: 06-31787232
info@d-eliciouscatering.nl

Volg ons online

facebook logo image